Velkommen på tur
12.–13. oktober 2019

Oterstua • Foto: Iver Gjendem

I år er det hele 15 speiderhytter å besøke i Østmarka. I tillegg er det en speiderhytte i Lillomarka og kanskje andre steder som åpner dørene denne helga. Vi byr på enkel bevertning og mye godt humør.

Hyttene er åpne fra lørdag 12. oktober kl. 9 og til søndag 13. oktober kl. 16.

Speiderhyttene ligger fint til for mange ulike turvalg denne helgen. Det er overnattingsmuligheter i og utenfor de fleste hyttene. Vil dere reservere plass, ta kontakt med Speiderhytteturen på Facebook eller ved å sende melding til Karen Johanne på 952 36 561.

Speiderhytteturen er for alle, både speiderpatruljer og andre turfolk. Hva med å samle gode venner til en egen «patruljetur» denne helgen? Start planleggingen på turkartet.

Alle deltakere får årets Speiderhytteturen-merke (så langt lageret rekker). I tillegg er det mulig å samle et merke fra hver speiderhytte dere besøker. Kart og deltakermerke er å finne på alle hyttene.

gratisBuss

Østmarkas Venner setter opp gratisbuss fra Skullerud lørdag 12. oktober kl. 9. Bussen stopper på holdeplassene Brokkenhus (nærmest Blåhaug), Sørmarka (nærmest Kløverrabben), Fjell (nærmest Hallvardbo), og til Bysetermosen (nærmest Arnebo og Bysetra). Bussen er gratis, og påmelding finner du på ostmarkasvenner.no eller ved å sendeen melding til Ingunn på 949 82 006.

Parkering og offentlig kommunikasjon

Det er enkel adkomst med bil til parkeringsplassene ved Sandbakken, Skullerud, Grønmo eller Krokhol. Sjekk også Ruter for bussalternativer langs Enebakkveien, og for buss/t-bane til Skullerud.

 

Tips

Ta med kopp – vi serverer drikke. Eller kjøp vår brettekopp på en av hyttene til 50 kroner. Hyttevertskapet byr på enkel servering. Det kan være kjeks, kaker, boller, blåbærsuppe, pølser og kanskje noe annet, så langt lagrene rekker. Ta også med hodelykt, for det blir tidlig mørkt.

Speidersport-Wildo-Fold-A-Cup-2-dl-P186-Speiderhytteturen-open-front.jpg
 

planleggingskart

 
Forsiden på kartet over Speiderhytteturen 2019. •  Last ned hele kartet her!

Forsiden på kartet over Speiderhytteturen 2019. • Last ned hele kartet her!

 
Baksiden på kartet over Speiderhytteturen 2019. •  Last ned hele kartet her!

Baksiden på kartet over Speiderhytteturen 2019. • Last ned hele kartet her!

 

Spørsmål?

Vi forsøker å svare så godt vi kan her. I tillegg kan du følge Speiderhytteturen på Facebook, og kanskje også melde deg på arrangementet på Facebook. Da vil du få oppdateringer om endringer og rykende fersk informasjon underveis.

Vil du støtte speiderhyttene?
Bruk Vipps til #124724

Delta med speiderhytte?
Alle speiderhytter kan bli med på turen. Jo flere jo bedre! Ta kontakt så legger vi en plan.

 

Partnere

I år inngår Speiderhytteturen som en del av programmet i Oslo europeisk miljøhovedstad 2019.

 
 

Sponsor